¿Dónde están las lesbianas, bisexuales y trans en la Agenda 2030?

Organiza CooperAcció Data inicio 25/04/2022 - Data fin 27/04/2022 Modalidade Online Prezo de balde Ver programa

Este seminario busca xerar un espazo de diálogo e análise crítico en torno ás violencias e aos Dereitos Sexuais e Reprodutivos das persoas lesbianas, bisexuais e trans no marco da Axenda 2030 e nun contexto sociopolítico global de avance dos fundamentalismos anti-dereitos.

As sesións terán lugar o luns 25 de abril e mércores 27 de abril de 17:00 a 20:00h España, 10:00 a 13:00h Colombia e 9:00 a 12:00h El Salvador a través de Zoom.

  • Luns 25 de abril – Panel 1: “Reivindicaciones de las lesbianas, bisexuales y trans para el cumplimiento de nuestros Derecho Sexuales y Reproductivos”.
  • Mércores 27 de abril – Panel 2: “Violencias machistas en el espacio público y familiar hacia lesbianas, bisexuales y trans”.

Inscríbete ao seminario cubrindo o seguinte formulario!